+381 18 424 8850

Novopazarska 6 Niš, Srbija

Informacioni sistem za lokalni ekonomski razvoj (LEDIS)

januar 2009. - jun 2015. Development Consulting Group

Srbija, Bosna i Hercegovina

softver za lokalni ekonomski razvoj

Razvoj sistema za lokalni ekonomski razvoj

Programski paket, koji se sastoji od 17 modula za podršku kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj. Moduli obuhvataju: Profil zajednice, privredu, turizam, poljoprivredu, strateške dokumente, upravljanje projektima, tržište radne snage, slobodne lokacije za investiranje, investicije, partnerske institucije, registar poslovnog prostora, ljudske resurse, dijasporu, projektne inicijative, propise, planer aktivnosti i bazu znanja. Koristi se u jedinicama lokalne samouprave u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Dizajn, razvoj, implementacija i obuka korisnika.

Jedinstveno softversko rešenje, namenjeno kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj (LER). To je praktičan i jednostavan vodič koji opštinama omogućava prikupljanje podataka, njihovo ažuriranje i jednostavnije korišćenje. Omogućava efikasno i transparentno funkcionisanje kancelarija za LER, kao i automatski izvoz podataka na sajt kancelarije ili opštine, direktno iz sistema.

lokalni ekononski razvoj softver, profil zajednice

To je alat za uspostavljanje kvalitetne baze podataka koja če podržati planiranje održivog razvoja zajednice i realizaciju projekata, privlačenje investicija, rast malih i srednjih preduzeća, razvoj turizma i otvaranje novih radnih mesta.

Ovaj univerzalno primenljiv sistem je namenjen progresivnim i naprednim opštinama. Sadrži sve ključne elemente lokalnog ekonomskog razvoja na jednom mestu

lokalni ekonomski razvoj softver, slobodne lokacije