+381 18 424 8850

Novopazarska 6 Niš, Srbija

O nama


Softverska kompanija VIHOR osnovana je 2008 godine u Nišu. Osnovna delatnost je projektovanje, razvoj i implementacija poslovnog softvera.

Savremeni tokovi poslovanja i pružanja usluga nameću potrebu za jednostavnim i brzim rešenjima kakvi su naši proizvodi - rezultat saradnje stručnjaka kompanije i njenih korisnika. Visoki kvalitet proizvoda postižemo poštujući potrebe i sugestije naših korisnika, čime omogućavamo pouzdanost i jednostavnost u radu, povećanje radne efikasnosti, modernizaciju poslovnog procesa i značajnu uštedu vremena i novca.

Partnerski projekti

Development Consulting Group (DCG d.o.o.) je konsultantska kuća iz Beograda i naš partner od samog početka. Zajedničkim snagama smo stvorili nekoliko specifičnih rešenja:

Kompletno softversko rešenje za podršku kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj - Ledis, Informacioni sistem za upravljanje javnim nabavkama - e-nabavka i Informacioni sistem za upravljanje projektima - Promis

Program evropskog partnerstva sa opštinama

U okviru Programa evropskog partnersva sa opštinama - Euprogress, sprovedena je sveobuhvatna studija konkurentosti za 34 opštine južne i jugozapadne Srbije. Zajedno smo predstavljali i naše proizvode na sajmu NEXPO u Rijeci, Hrvatska 2013 godine.

dcg-vihor-oartners-nexpo2013

Promocija investiranja u braunfild lokacije

U okviru USAID Projekta održivog razvoja sprovedena je aktivnost promocije investiranja u braunfild lokacije – Reciklaža braunfild lokacija u južnoj Srbiji. Ovaj Portal kreiran je u saradnji sa partnerskim gradovima i opštinama USAID Projekta održivog razvoja.

vihor-dcg-partneri-sastanak